Göteborgsvarvet och mitt kostschema fram till bröllopet

Hej!
 
Det var ju inte igår som jag skrev här, men just nu är det mycket jobb då jag ska hinna med mina kunder innan jag tar semester, samt en hel del bröllopsplanering. Det är ju mindre än 3 veckor kvar nu har jag kommit fram till, fattar inte hur fort den där tiden går..
 
Göteborgsvarvet gick faktiskt bättre än väntat och jag sprang in på 1.44.
Jag var riktigt nervös innan loppet att min vad/knäveck inte skulle palla att springa 2,1 mil, då jag började få riktigt ont när vi bara hade gått 2- 3 km för att komma till själva startområdet för att hämta ut startnumret. 
 
Men jag försökte att massera vaden och fick även låna lite linement som jag smörjde in hela vaden och smalbenet med. 
Sedan vart jag såklart nervös över att magen skulle balla ur helt plötsligt då jag hade haft magkatarr hela veckan innan, så då vågade jag inte äta så mycket innan heller.
Jag vart ju såklart lite nervös bara inför själva loppet också, så det gjorde ju att matlusten, hör och häpna inte riktigt var på topp.
 
 
 
Men sen när jag väl kommit igång och kanske sprungit 2 km kändes det helt okej i kroppen och det flöt på bra ändå fram till avenyn, där blev det riktigt jobbigt för benen. Men där stod Frasse och hans mor och far, samt Milla och Jenny och hejade på mig så då fick jag lite ny kraft. Sedan var det bara 3 km kvar och då kan jag säga att det kändes ordentligt i benen, men hade jag sprungit såhär långt skulle jag knappast stanna oavsett om benen skulle börja krampa. 
 
Sedan när det var 1 km kvar kändes det nästan som om jag hade kunnat fortsätta ett tag till och jag orkade t.o.m. lägga in en liten spurt i slutet, fast att det var otroligt trångt. =)
 
Så summasumarum är jag nöjd över loppet och ångrar lite att jag var så nojig innan så att jag inte hann njuta, samt att efter loppet kom min magkramp tillbaka och då ville jag bara åka hem och hela bilresa hem var hemsk. Så tyvärr hann jag inte riktigt njuta av allt runt omkring, men annars är jag nöjd med helgen och glad över att vi fick så fint väder!
 
 
 
 
Sedan var ju tanken att efter Göteborgsvarvet skulle jag komma igång med en liten minideff. 
Så jag har ändrat kosten lite och äter så "rena" råvaror som möjligt så att säga men har bara minksat med ca 300 kcal från den mängd kalorier jag bör ha i mig utefter mitt jobb och träning. 
 
 
Såhär såg första veckans dagschema ut och jag höll mig till det hyffsat förutom att det blev lite ändrat på helgen. 
 

Dag 1

1905 kcal

 

 

Frukost

1 dl havregryn

0,75 dl fröblandning

0,4 äpple

2 msk kvarg

15 gram proteinpulver

37 gram äggvita

kanel

3 msk sojadryck

 

kaffe

 

Mellanmål 1

2 ägg

 

Lunch

125 g lax

200 gram potatis

100 gram broccoli

2 dl sallad – gurka, tomat, paprika

35 gram bladspenat

 

Mellanmål 2

250 gram kvarg

1 dl blåbär

1 litet äpple

 

Middag

200 gram torsk

125 gram råris kokt

1 dl krossade tomater med chili

2 dl wook

35 gram bladspenat

 

Mellanmål 3

250 gram kvarg

35 gram kaseinpulver

 

Denna veckan har jag håll mig till liknande upplägg fast har bytt ut lax mot kyckling och lite andra grönsaker samt att jag ska tillsätta lite mer fett de dagar jag känner mig mer hungrig, i form av avokado och nötter. 

Men nu vet jag ungefär hur mycket jag behöver ha i mig så då slipper jag väga och mäta så mycket utan då kan jag bara byta ut några råvaror så att det blir varierat. 

 

Nu är det dags för dagens första kund!

Ha de gott!

 

/C

 

 

Kommentera här: